• image one
  • image two
  • image three
  • image four
  • image five

Курсове по италиански - седмични и уикенд курсове в гр.Русе!
Курсове по италиански, следвайки нивата А1, А2, Б1, Б2 по Европейската езикова рамка.
0886.395.344, contact@sixtyships.com
гр.Русе, ул.Константин Величков 17ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА!

ЗАПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ ЧАСТНИ УРОЦИ В ГР.РУСЕ.
Проверете актуалните графици за провеждане на курс по итaлиански език тук!

Използвани учебни материали - Proggetto Italiano .


Предлагаме Ви курсове за покриване на различни нива по италиански език в гр.Русе.
Подобрете своите знания, придобийте нови такива - научете се да ползвате италианския език в бизнес среда, да четете и пишете свободно, да мислите на итлаиански език.
Никога няма по-подходящ момент да се започне нещо ново от точно сега! Обадете ни се!
Начинаещи А1 с Progetto Italiano 1 В рамките на курса ще можете свободно да се запознавате и водите комуникация на основно ниво с други хора, да изискате нужната ВИ информация и да разбирате отправени към Вас покани. Ще можете с лекота да описвате състоянието си и да изразявате мнение по даден въпрос. Ще можете да разказвате, да изразявате очаквания за бъдещето.

Второ ниво А2 с Progetto Italiano 1
Тук след приключване на второ ниво ще можете по-свободно да водите бизнес разговори и такива с приятели, ще можете да правите собствени езикови конструкции и да съставяте разкази. Ще можете да използвате по-свободно всички времена и да изразявате свободно своите емоции. Лесно ще давате упътвания, ще постигнете комуникация с отсрещната страна на средно ниво.

Напреднали Б1 с Progetto Italiano 2
При курса за напреднали след придобиването на основни знания в първите две нива тук ще можете по един ефикасен и адекватен начин да се включвате във всекидневни ситуации. В края на курса ще можете да се включвате във всякакви ситуации и ефективно да участие във всеки разговор.

Напреднали Б2 с Progetto Italiano 2
Ще можете да изразявате абстрактни идеи и да ги коментирате, включително технически дискусии и по-тесни професионални разговори. Възможност за водене на гладък разговор, лека комуникация с колеги на чужд език, без която и да е от страните да чувства неловкост в разбирането. Ще можете да възпроизвеждате детайлно текстове, да изразявате гледни точки и да убеждавате отсрещната страна.