• image one
  • image two
  • image three
  • image four
  • image five

Курсове по испански език.
0886.395.344, contact@sixtyships.com
гр.Русе, ул.Константин Величков 17

Испанският език е сред най-разпостранените езици в света - 23 страни го използват за роден - това са близо 350 милиона. Испанският език е четвърти по разпостраненост в света. Изучавайте езика с опитни учители по утвърдени схеми, надграждайте своите умения за устна и писмена комуникация във възможно най-близка до реалната среда.
Курсовете по испански език се провеждат в няколко форми, удобни за нашите курсисти - вечерни, дневни или уикенд курсове. Курсът включва: разговор в реална обстановка, текстове за слушане и четене с разбиране, упражняване и преглед на граматични правила и единици - представени в удобен и лесен за разбиране формат.


Учебниците Еко / Eco на издателство Edelsa са предварително изготвени системи с широко разпостранение и утвърден престиж в целия свят. За всяко ниво учебните материали са: учебник, учебна тетрадка, диск, тестове и упражнения за самоподготовка.
ЗАПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ ЧАСТНИ УРОЦИ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК В ГР.РУСЕ.
Проверете актуалните графици за провеждане на курс по испански език тук!


Начинаещи А1 с Eco 1 С тези материали се придобиват начални знания, въвеждащи курсиста в основата на граматиката и лексиката.
Обучаемите започват да водят елементарни разговори, успешно да се ориентират в чужда среда писмено и говоримо. В учебника има заложени малко над 1500 думи, което подсигурява владеенето на ниво А1 съгласно Европейската езикова рамка.
Разбира се като част от обучителния процес се включват и редица допълнително въведени от нас упражения върху ключови познания в езика.

Второ ниво по Eco
Предполага се, че курсистите са завършили основния курс на обучение или имат основните знания, които той предлага. Нивото което се предобива след успешното преминаване на тези учебни материали е ниво А2 съгласно Европейската езикова рамка. Граматически и лексикално се представят по-сложни конструкции.
Значително се разширява набора знания, четене и разбиране, започват да се разиграват диалози и реални ситуации.
Както във всички курсове при нас - учебния процес е персонализиран според нуждите на курсистите. Набляга се на упражнения, които ще изгладят неясни и/или трудни положения в езика за самия курсист.
Предлагат се курсове за - ученици, деца и възрастни. Курсът е съобразен като продължителност, изцяло с курсистите.

Напреднали с Edelsa Eco
Този курс се препоръчва за курсисти, които са преминали първите два курса на чуждо езиково обучение по немски език.
Достига се ниво В1 според Европейската езикова рамка, като основната цел е да се усъвършенстват, развият и използват свободно уменията, придобити от първите две нива.
Главната цел е обогатяване на знанията, свободното им използване, обогатяване на лексиката.
.