• image one
  • image two
  • image three
  • image four
  • image five

Курсове по испански език.
0886.395.344, contact@sixtyships.com
гр.Русе, ул.Константин Величков 17


Испанският език е сред най-разпостранените езици в света - 23 страни го използват за роден - това са близо 350 милиона. Испанският език е четвърти по разпостраненост в света. Изучавайте езика с опитни учители по утвърдени схеми, надграждайте своите умения за устна и писмена комуникация във възможно най-близка до реалната среда.
Испански за начинаещи се провежда в няколко форми, удобни за нашите курсисти - вечерни, дневни или уикенд курсове. Всяко ниво с епокрива за 100 уч.часа /*в случай че курсистите са над 4/, покриването на ниво включва: разговор в реална обстановка, текстове за слушане и четене с разбиране, упражняване и преглед на граматични правила и единици - представени в удобен и лесен за разбиране формат.


Учебниците Еко / Eco на издателство Edelsa са предварително изготвени системи с широко разпостранение и утвърден престиж в целия свят. За всяко ниво учебните материали са: учебник, учебна тетрадка, диск, тестове и упражнения за самоподготовка.
ЗАПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ ЧАСТНИ УРОЦИ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК В ГР.РУСЕ.
Проверете актуалните графици за провеждане на курс по испански език тук!


Начинаещи А1 с Eco 1 С тези материали се придобиват начални знания, въвеждащи курсиста в основата на граматиката и лексиката.
Обучаемите започват да водят елементарни разговори, успешно да се ориентират в чужда среда писмено и говоримо. В учебника има заложени малко над 1500 думи, което подсигурява владеенето на ниво А1 съгласно Европейската езикова рамка.
Разбира се като част от обучителния процес се включват и редица допълнително въведени от нас упражения върху ключови познания в езика.

Второ ниво по Eco 2
Предполага се, че курсистите са завършили основния курс на обучение или имат основните знания, които той предлага. Нивото което се предобива след успешното преминаване на тези учебни материали е ниво А2 съгласно Европейската езикова рамка. Граматически и лексикално се представят по-сложни конструкции.
Значително се разширява набора знания, четене и разбиране, започват да се разиграват диалози и реални ситуации.
Както във всички курсове при нас - учебния процес е персонализиран според нуждите на курсистите. Набляга се на упражнения, които ще изгладят неясни и/или трудни положения в езика за самия курсист.
Предлагат се курсове за - ученици, деца и възрастни. Курсът е съобразен като продължителност, изцяло с курсистите.

Напреднали с Edelsa Eco 3
Този курс се препоръчва за курсисти, които са преминали първите два курса на чуждо езиково обучение по немски език.
Достига се ниво В1 според Европейската езикова рамка, като основната цел е да се усъвършенстват, развият и използват свободно уменията, придобити от първите две нива.
Главната цел е обогатяване на знанията, свободното им използване, обогатяване на лексиката.
.