• image one
  • image two
  • image three
  • image four
  • image five

Курсове по немски език.
0886.395.344, contact@sixtyships.com
гр.Русе, ул.Константин Величков 17

Немски език А1 - НАЧИНАЕЩИ, ДНЕВЕН в гр.Русе.
Вторник и Четвъртък, от 3 Ноември от 10:00-12:30
Цена 320 лева за 100 учебни часа.;


Немски език Б1 - ВЕЧЕРЕН в гр.Русе.
Сряда и Събота, от 21 Октомври от 18:00-20:30;10:00-12:30
Цена 380 лева за 100 учебни часа.;

Учебните материали на Menschen предлагат изключително лек и приятен метод за учене на немския език чрез практика, целеви упражнения и множество мултимедийни материали.
Това заедно с високото ниво на оборудване на нашите зали ще позволи да активирате своята изобретателност, усвоявайки с лекота лексиката, граматиката и структурата на немския език.
Ще бъдете въвлечени в интересни истории от реалния живот, изграждащи и надграждащи базови умения за устна и писмена комуникация в реална среда.
Menschen ще позволи за кратко време активно да започнете да употребявате активно наученото.
Научавате се да говорите немски не само по-рано и но и значително по-добре.
Системата Menschen е разработена за работа с работна тетрадка и дискове за слушане по време на занятията.


Учебна система Sicher е отново част от издателство - Hueber, и е продължение на системата Menschen с последващите по-високи нива: B1+, B2 и C1.
Sicher подсигурява Вашия езиков потенциал - усъвършенства познанията, натрупани с помощта на първите нива на Menschen и Ви подготвя за професионално развитие в чуждестранна среда.
Sicher предоставя възможност за работа по текстове от реални вестници, списания, блогове и житейски ситуации, реални събития.


Курсистите, завършили това ниво, при редовно посещаване на заниятията и усърдно преговаряне на наученото ще са достатъчно компетентни, за да се явят на изпит за Zertifikat Deutsch в Гьоте Институт.