• image one
  • image two
  • image three
  • image four
  • image five

Курсове по италиански - седмични и уикенд курсове в гр.Русе!
Курсове по италиански, следвайки нивата А1, А2, Б1 по Европейската езикова рамка.
0886.395.344, contact@sixtyships.com
гр.Русе, ул.Константин Величков 17

ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА!ЗАПИТАЙТЕ ЗА НАШИТЕ ЧАСТНИ УРОЦИ ПО ИТАЛИАНСКИ ЕЗИК В ГР.РУСЕ.
Проверете актуалните графици за провеждане на курс по итлаиански език тук!

Използвани учебни материали - Proggetto Italiano .


Предлагаме Ви курсове за покриване на разлинчи видове компетентност по италиански език в гр.Русе.
Както за удоволствие и за допълване на знания, можете д аползвате италианския език в бизнес среда, да се научите свободно да четете и пишете на италиански, да започнете да мислите на итлаиански.
Никога няма по-подходящ момент да се започне нещо ново от точно сега! Обадете ни се!
Начинаещи А1 с Progetto Italiano 1 В рамкит ена курса ще можете свободно да се запознавате и водите основна комуникация с други хора, да изискате нужната ВИ информация и да разбирате отправени към Вас покани. Ще можете с лекота да описвате състоянието си и да изразявате мнение по даден въпрос. Ще можете да разказвате, да изразявате очаквания в бъдещето и да изразявате очаквания.

Второ ниво А2 с Progetto Italiano 1
Тук след приключване на първото ниво ще можете по-свободно да водите разговори - бизнес и с приятели, ще можете да построявате собствени конструкции и да съставяте разкази. Ще можете да използвате по-свободно всички времена, ще можете д аизразявате свободно своите емоции. Лесно ще давате упътвания, ще постигнете комуникация с отсрещната страна на средно ниво.

Напреднали Б1 с Progetto Italiano 2
При курса за напреднали след придобиването на основни знания в първите две нива тук ще можете по един ефикасен и адекватен начин да се включвате във всекидневни ситуации. В края на курса ще можете да разговаряте във всекидневни ситуации, с ефективно участие във всеки разговор.